Tornar
 • 4 comentari(s)
14.12.2010

Portada nadal 2010

<span lang="CA">Amb l’arribada del mes de desembre, els carrers de Viladecans comencen a agafar un aire nadalenc. Les llums ja estan enceses i els aparadors de les botigues, amb la seva decoració especial, deixen veure el caliu del Nadal a la ciutat.

La ciutat es prepara per les activitats pròpies de les festes nadalenques. El tret de sortida es va donar amb l’encesa de llums de Nadal ja fa unes setmanes coincidint amb la Fira medieval.

L’Ajuntament de Viladecans les associacions de veïns, les entitats culturals i la Xarxa comercial de Viladecans han programat diferents activitats per a celebrar el Nadal i l’arribada dels Reis d’Orient. Des del dia 11 de desembre fins al 5 de gener els nens i adults podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats.

</span>

Comentaris

 • Nursuzana | 31-07-12 06:27

  Estic d'acord amb tu, es df3na molta me9s importe0ncia, per expleme, als accidents dels pilots i coses aixed, si el rally el fessin pels carrers de Barcelona i passe9s aixf2 El que passa e9s que la gent d'alle0, i fa molt ben fet, tambe9 en treu alguna cosa, del rally (un dia es queixava un pilot dels preus de l'aigua, jo encara els faria pagar me9s, a preu d'or). Tot plegat e9s una mena de carnaval desagradable, per a mi, aquest esdeveniment tan valorat per segons quins mitjans i segons quines persones.

 • Hamed | 31-07-12 05:42

  Estatut! On sf3n aquesta gent que s'anomena ERC, perdf3 Esquerra, i s'autonomenen intipendendestes? bueno, han surtit tres persones, perf2 e9s el corrent intern contra l'actual cupula del partit. A TV3 nome9s o diuen d'esquitllada, quan es un fet gravissim per Catalunya i un petit grup de ciutadants d'aquest pais , perque8 no nome9s varen ser joves, tambe9 hi havia algun no tan jove! Cada dia els nostres mitjans de comunicacif3 parlen de la casa gran del catalanisme, si el referendum del 2014 pero em pregunto.. aquestes paraules despres de les eleccions continuaran o nomes son paraules buides de

 • Giuseppe | 31-07-12 05:27

  Sed que s'ha ben cobert de glf2ria sed Ara hem de veure si deme0 (be9, de fet ja e9s avui) el deusttieixen o no (sf3n ben capae7os de proclamar-lo hereu del Juanca xD [esprem que no...])En fi, que el mf3n este0 ple de persones que no han trobat el seu equilibri mental i ja este0n massa lluny del centre com per trobar-lo.Salut!Silme.P.D.: Et deixo un acudit Quina e9s l'fanica flor que no creix a espanya? El pensament. (i demano perdf3 a tots aquells que se sentin ofesos ^^)

 • Josef | 28-07-12 22:47

  Hi folks! Noticed a pretty harsh story over at Dave's about the ELS in Riyadh. Overall I had a good eixpreence there myself but I can understand how things could go terribly wrong if one isn't careful. The boss over there is absolutely clear on his motivations money. Anyway, wasn't a bad way to get my feet in the kingdom have moved on to a much better position since.

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org