Tornar
  • 1 comentari(s)
20.05.2010

Casals_2010

Amb l’arribada del bon temps i el curs escolar a punt de finalitzar  ja són molts els casals d’estiu que han obert el seu període d’inscripció. Enguany, a la ciutat es realitzaran una vintena d’activitats tant per a infants com per a joves. La temàtica dels tallers va des de formació per aprendre a aprofitar les Noves Tecnologies organitzats per la Fundació Ciutat de Viladecans, fins als cursets esportius oferts per diferents associacions de la ciutat. Els casals d’estiu de la ciutat comencen a partir del 28 de juny fins a finals de juliol  i el ventall de preus és molt ampli depenent de la durada de l’activitat o serveis complementaris com ara servei d’acollida a primera hora del matí o menjador.

D’altra banda, el Consell Comarcal del Baix Llobregat ha tornat a convocar el Baixaventura, un programa d’activitats per a joves de 15 a 35 anys de la comarca. Aquest any les activitats que es proposen són un curs de surf a Zarautz; una jornada de Paintball a la Palma de Cervelló; un curs de ràfting, escalada i piragüisme a Ponts (Lleida); una sessió al parc d’aventures entre els arbres de Torrelles; un dia practicant caiac i tir amb arc a Castelldefels; un curs de descens de barrancs a Ponts (Lleida); una jornada d’iniciació al golf a Castelldefels i un curs de windsurf també a Castelldefels. Per participar en aquestes activitats, que tenen un preu d’entre 18 i 142 euros, cal realitzar una preinscripció al Centre de Recursos per a Joves Can Xic.

Comentaris

  • Houssam | 27-12-15 20:26

    Amb tot aquest esvalti energe8tic-fotovoltaic quan temps es trigare0 a amortitzar els quasi sis milions d'euros que ha costat ,mentre es deixa a 50 metres l'anterior escola tancada i desaprofitada amb un pati MOLT me9s gran i un centenar d'ARBRES????????????????? Ara nome9s en tenen 18 i ciment gris al pati. Al poble hi ha un altra escola -feta el mateix any 1974- que continua completament operativa, El Garrofer.

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org