Tornar
  • 1 comentari(s)
28.11.2014

IX Fira Medieval de Viladecans

Fins diumenge els carrers del Barri Centre s'ompliran de paradetes i actuacions que recorden el passat medieval de la ciutat

Aquesta tarda comença la novena edició de la Fira Medieval de Viladecans organitzada per la Xarxa Comercial i l'ajuntament de Viladecans.

Fins diumenge, els carrers del Barri Antic, Doctor Reig i Salvador Baroné s'ompliran d'un ambient alegre i festiu per celebrar la Fira medieval.

Demostracions d'arquers i antics oficis, espectacles teatrals que recreen escenes medievals com l'enfrontament entre guerres, cercaviles de músics medievals i exhibicions de vol i falconeria seran algunes de les activitats que podrem gaudir a la fira.

Tampoc no hi faltarà el clàssic mercat d'artesania, amb productes gastronòmics i objectes elaborats de forma artesana, i com en edicions anteriors, l’encesa de l’enllumenat nadalenc, que compta amb lluminàries de baix consum, es fa coincidir amb el primer dia de celebració de la fira.

Enguany, com a novetat, el recorregut de la fira s’allarga fins a la reformada plaça de la Constitució i el nou Mercat Municipal.

Comentaris

  • oriol | 28-11-14 12:41

    Bon dia,

    els veïns del C/del Sol, entre Balletbò i Girona, per on podem accedir a casa? Hi ha un cartell a la plaça de les palmeres desviant el trànsit, excepte per anar al carrer Balletbò. Els del C/del Sol també podem accedir pel mateix lloc?

    Gràcies

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org