Tornar
  • 1 comentari(s)
03.02.2015

Resultats esportius del cap de setmana

Víctòries en futbol i derrotes en bàsquet

Remuntada de la UD Viladecans (1-2) en el seu desplaçament al camp de la UE Tàrrega. Amb aquest resultat, l’equip blanc-i-vermell encadena la quarta victòria consecutiva i se situa sisè al grup 2 de Primera Catalana.

Per la seva part, el Sector Montserratina es va emportar els tres punts (3-1) amb el CF Vallirana en un partit que va dominar i que posa l’equip a la setena posició a la taula del grup 8 de Tercera Catalana.

En bàsquet, cinquena derrota consecutiva de l’equip del CB Viladecans (63-68) en el partit que el va enfrontar a l’AE Minguella de Badalona. Amb aquest resultat l’equip d’Alejandro Aroco continua a l’avant penúltima posició al seu grup de la prèvia de Copa Catalunya.

Finalment, derrota de les noies de l’Unilever Viladecans (57-45) a la pista del Bàsquet Almeda de Cornellà. Ara les noies de l’Unilever Viladecans es jugaran l’accés la fase d’ascens en la darrera jornada de la prèvia de Copa Catalunya.

Comentaris

  • Ramchandra | 29-11-15 05:05

    Hi,I cant seem to open the original story you peotsd about your friend's issues with Flight Center. I myself am currently trying to resolve a bad customer service issue with flight center that has resulted in the loss of my $1300 ticket.If you could give me another link to the story that would be very much appreciated, as it may help me with my case.

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org