Tornar
  • No hi ha comentaris
27.11.2014

Els esports del cap de setmana

Futbol i bàsquet aquest cap de setmana a la ciutat

La UD Viladecans, que la setmana passada va sumar la primera victòria en les darreres quatre jornades, tindrà l’oportunitat de sumar tres punts a casa amb el Torreforta, penúltim al grup 2 de Primera Catalana. El partit es disputarà diumenge al Municipal Nou a partir de les 12 h.

Per la seva part, el Sector Montserratina, que va guanyar a casa el passat cap de setmana, tindrà un partit difícil al camp del CF Olesa, tercer al grup 8 de Tercera Catalana.

En bàsquet, el CB Viladecans, que va trencar la dinàmica de derrotes la jornada passada abandonant les darreres places de la taula del seu grup a la prèvia de Copa Catalunya, jugarà a casa amb l’Esparreguera, desè a la classificació. El partit es jugarà dissabte a les 19:15 h al Pavelló del Centre.

Finalment, les noies del BF Viladecans, que han tornat al capdamunt de la taula del seu grup a la Prèvia de la Copa Catalunya, jugaran diumenge a les 12 h a la seva pista de l'Atrium amb el líder, el Joventut Les Corts. 

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org