Tornar
  • No hi ha comentaris
03.06.2015

Atrium estrena ‘Cap a la Meta’, documental sobre la sacrificada disciplina de la marxa atlètica

Un reportatge de Diego Ortuño, coproduït per Clack, Dominio Digital i Televisió de Catalunya, amb el suport d'Ibermedia i l'ICEC

La Sala Petita d'Atrium de Viladecans acollirà la presentació del documental “Cap a la Meta”, coproduït per Clack, Dominio Digital i Televisió de Catalunya, amb el suport d'Ibermedia i l'ICEC. La pre estrena mundial tindrà lloc aquest dijous, a les 21 hores, amb la presència de la marxadora viladecanenca Beatriz Pascual, una de les protagonistes..

El documental, dirigit per l'equatorià Diego Ortuño, segueix les evolucions de tres atletes, cadascun amb situacions personals i professionals molt diverses. Són Rolando Saquipay, que s'entrena a l'Equador; Claudio Villanueva (equatorià nacionalitzat espanyol) i Beatriz Pasqual. que es preparen a Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat amb unes condicions molt més propícies pels èxits.

El reportatge té una durada de 52 minuts i serà estrenat oficialment l'11 de juny a les 23:30 h al programa “El Documental” del Canal 33. L'acte de pre estrena a Viladecans es clourà amb una taula rodona amb la presència de Beatriz Pascual i membres de la productora i equip de rodatge.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org