Tornar
  • No hi ha comentaris
23.10.2015

Els esports del cap de setmana a Viladecans

Futbol i bàsquet de primera a la ciutat

La UD Viladecans, dotzè al grup 2 de Primera Catalana i que va sumar la jornada passada el segon empat consecutiu, rebrà la visita de la UE Castelldefels, desè a la taula. El partit es disputarà dissabte a les 17 hores al Municipal nou.

Per la seva part, el Sector, líder al grup 8 de Tercera Catalana rebrà dissabte la visita del Sant Andreu de la Barca, tercer a la taula. El partit es jugarà dissabte a les 17.30 h al Municipal de la Torre-roja.

D’altra banda, duel entre la UD Viladecans B, quinzè classificat al grup 8 de Tercera Catalana, i el setzè, el CF Martorell.

En bàsquet, els viladecanencs, líders al grup 1 de la prèvia de Copa Catalunya, rebran la visita del CB Ciutat Vella, vuitè a la classificació. El CB Viladecans jugarà diumenge a les 12 hores al Pavelló Municipal Podium Joan Masgrau.

Finalment, les noies de l’Unilever Viladecans, quartes al grup 2 de Primera Catalana, jugaran a casa amb el CB Balaguer, desè a la taula. Les viladecanenques jugaran dissabte a les 19.15 h a l'Atrium.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org