Tornar
  • No hi ha comentaris
29.01.2015

Els esports del cap de setmana

La UD Viladecans continua la seva recuperació es medirà amb el Tàrrega

La UD Viladecans, que la jornada passada va derrotar al Balaguer (3-0) i ara ocupa la novena posició a la taula del grup 2 de Primera Catalana, s’enfrontarà al Tàrrega, un equip en declivi que és tretzè.

D'altra banda, el Sector Montserratina va derrotar amb comoditat (1-5) al Cervelló i ara és desè al grup 8 de Tercera Catalana. L'equip blau rebrà dissabte la visita del líder, el CF Vallirana.

En bàsquet, el CB Viladecans, que va caure derrotat a la pista del Sant Adrià (98-94) i ara és catorzè al seu grup de prèvia de Copa Catalunya, jugarà dissabte a casa amb el sisè classificat, el Minguella Badalona.

Per la seva part, les noies de l’Unilever Viladecans que van encaixar una derrota en la seva visita a la pista del GEIG Girona i ocupen la cinquena posició  al grup 1 de la prèvia de la Copa Catalunya, visitaran la pista del Basket Almeda Cornellà, segones a la taula.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org