Tornar
  • No hi ha comentaris
19.01.2015

Resultats esportius del cap de setmana

Tan sols la UD Viladecans es va emportar la victòria en els equips locals que van disputar les seves competicions aquest cap de setmana.

Victòria per la mínima dels blancs-i-vermells (1-0) amb el cuer del grup 2 de Primera Catalana, l'Igualada. Amb aquest resultat, l’equip de la ciutat deixa la part baixa de la taula i se situa a la desena posició.

Per la seva part, el Sector ha caigut derrotat (2-0) en el seu enfrontament amb el Molins de Rei, un dels equips millors de la categoria, després de sumar cinc jornades sense perdre. Ara l’equip ocupa la dotzena posició al grup 8 de Tercera Catalana.

En bàsquet, el CB Viladecans va plantar cara al líder a la seva pista, però finalment no van poder donar la sorpresa i van caure derrotats (69-65) amb el Castellbisbal. Amb aquesta derrota l'equip d'Aroco continua penúltim al seu grup de la prèvia de Copa Catalunya.

Finalment, derrota a casa (64-73) de les noies del Unilever Viladecans amb un rival directe, el CBS Barça, que complica el passi a la fase d’ascens quan només queden tres jornades per acabar la primera fase.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org