Tornar
  • 1 comentari(s)
16.01.2015

Arriba la Festa Major d’hivern

Des de dissabte fins al pròxim dia 25, la ciutat acollirà diverses propostes

Aquest cap de setmana comencen els actes de la Festa Major d’hivern que cada any se celebren al voltant de la festivitat de Sant Sebastià el dia 20 de gener.

Els actes principals d’aquest cap de setmana se celebraran dissabte a la tarda i se centraran a la plaça de la Vila.

A partir de les 17 hores els agrupaments escoltes Sant Joan i l’Espiga organitzen activitats infantils. Més tard, a les 17.30 h actuaran a la plaça els quadres de ball del Centre Cultural Raíces de Andalucía.

Enguany, per commemorar el centenari de la mort de Magdalena Modolell, el Grup 3 Torres ha organitzat un espectacle d’animació amb Jordina Biosca que recrearà la figura de Magdalena Modolell i finalment es repartiran magdalenes a tots els assistents.

A les 18.30 h concert de gralles i ‘Ball del Patatuf’. Més tard a les 18.50 h els actuaran a plaça els Castellers de Viladecans i a les 19 h s’iniciarà una cercavila pels carrers del Barri Antic amb la participació de Timbalers, el Mamut, Grallers i Malabars.

Finalment, a les 20 h, concert organitzat per Rudemon que tancarà la festa amb les actuacions de 'Le Trois du Merde' i 'Ljubliana & the Seawolf'

Comentaris

  • Katherine | 22-07-16 03:18

    स्वप्ना कदाचित ९ ते ५ असा जॉब असता तर इतकं व्हॅरीएशन आलं नसतं लिखाणात हे मात्र खरं. खूप निरनिराळे लोकं भेटले आयुष्यात ॥ ®Ã Â¤Â¾Ã Â¤Â°Ã Â¥ÂÃ Â¤Â•Ã Â‡Ã¤Ÿà¤€à¤‚ग मधे असल्याने ! त्यचाच ही इम्पॅक्ट आहे लिहिण्यावर बराचसा. तिन लाख च्या जवळपास पोहोचलो आहेच. कदाचित या८-१० दिवसात होतील असे दिसते.

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org