Tornar
  • No hi ha comentaris
17.10.2012

La Fundació Sigea organitza passejades en bici per descobrir el Delta del Llobregat

Les rutes es faran durant els mesos d’octubre i novembre

La Fundació Sigea, dedicada a la promoció i difusió d’activitats ambientals,  organitza durant els mesos d’octubre i novembre passejades en bicicleta per a conèixer l’entorn del Delta del Llobregat.

Concretament s’han organitzat dues sortides durant el mes d’octubre, una el proper diumenge 21 d’octubre per a conèixer el Parc Agrari a través d’un itinerari guiat en bici pel Camí del Mar, el Pi Tort i les Sorres. L’activitat finalitzarà amb un dinar a l’Espai Agroambiental que la Fundació Sigea té al Parc Agrari. L’activitat inclou l’assistència de dos guies especialitzats, assegurances i càtering. El preu d’aquesta activitat és de 10 € i es desenvoluparà entre les 10 i les 16 hores.

Per el 28 d’octubre s’ha programat una passejada per les Platges del Delta per conèixer la platja de la Pineda i la platja de la Murtra. L’excursió també inclou un dinar a l’Espai Agroambiental. L’activitat inclou l’assistència de dos guies especialitzats, assegurances i càtering. El preu d’aquesta activitat és de 10 € i es desenvoluparà entre les 10 i les 16 hores.

Les passejades es repetiran durant el mes de novembre, així per l’11 de novembre es farà una visita als Espais Naturals del Remolar, la Murtra i els Reguerons. El 18 de novembre es visitarà el Parc Agrari i el 25 de novembre les Platges del Delta.

Tots aquests itineraris són en bicicleta, l’horari es de les 9:30 a les 13:30 hores i tenen un preu de 5€.

Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a Fundació Sigea al web www.fundaciosigea.org

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org