Tornar
  • 1 comentari(s)
08.04.2015

Prèvia esportiva del cap de setmana

Futbol, bàsquet i softbol aquest cap de setmana a la ciutat

La UD Viladecans, desè al grup 2 de Primera Catalana, torna a la competició després de l’aturada de Setmana Santa per enfrontar-se amb l’Amposta, cinquè a la taula. El partit esdisputarà diumenge a les 12 hores al Municipal Nou.

Per la seva part, el Sector Montserratina, setè al grup 8 de Tercera Catalana visita el camp del Vinyets Moli-vell, tretzè classificat.

En bàsquet, duel entre el CB Esparreguera, tretzè al grup 2 de Prèvia de Copa Catalunya i el CB Viladecans, catorzè. 

D’altra banda, les noies de l’Unilever Viladecans, penúltimes a Copa Catalunya reben la visita del SR Lima Horta, segon classificat. El partit es disputarà diumenge a les 12.30 hores a l'Atrium.

En beisbol, segona jornada de campionat en què el CB Viladecans encara no ha sumat cap victòria. Els viladecanencs visitaran el dificil camp del CBV Sant Boi.

Finalment, les noies del CB Viladecans de sofbol disputen el primer partit de la segona volta de la Lliga Nacional de Sófbol en la que les viladecanenques només han sumat una victòria. Les noies del vila jugaràn diumenge a partir de les 11 hores al Municipal de Beisbol.

Comentaris

  • Kevrell | 02-05-16 14:46

    This is a really inlegtilent way to answer the question.

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org