Tornar
  • No hi ha comentaris
06.02.2015

Viladecans estrena la reformada Plaça Constitució

Diumenge a les 11 h se celebrarà una festade presentació

Les obres de remodelació de la plaça Constitució al barri de la Montserratina ja s'han acabat i aquest diumenge s'en farà la presentació oficial. A més de remodelar la plaça les obres han consistit en aixecar un nou Casal Barri.

Els actes de celebració inclouen visites guiades al nou casal, l'exposició de fotografies fetes per dones de la Montserratina, 'Superheroïnes del barri', i la pintada d'un mural. Les associacions veïnals i de dones del barri han preparat una xocolatada popular i, per acabar la festa, hi haurà una master class de ball a càrrec de les associacions de Balls de Saló i de Jubilats i Pensionistes.

El nou equipament municipal, que s'ha fet realitat gràcies al finançament de la Llei de Barris, serà la seu de la regidoria del districte i de les entitats de la Montserratina. També es trasllada al nou edifici el servei municipal de mediació i el casal de gent gran. 

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org