Tornar
  • 1 comentari(s)
10.12.2014

Viladecans, seu de la 1a Setmana de la Co-innovació del Baix Llobregat

La ciutat acollirà demà una de les jornades a Can Xic

La Fundació Ciutat de Viladecans organitza, juntament amb l'Innobaix, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i el Citilab, la 1a Setmana de la Co-innovació al Baix Llobregat que se celebrarà del 10 al 13 de desembre a Sant Feliu, Cornellà i Viladecans.

La setmana de la Co-innovació neix amb la intenció de donar visibilitat a nous projectes sorgits a la comarca, compartir experiències i detectar oportunitats per al creixement del territori des de la perspectiva de la innovació.

La setmana de la co-innovació inclou conferències, taules rodones i tallers pràctics en les quals participaran més de 40 experts en algun dels quatre eixos que inclou la cita: Co-innovació i emprenedoria; Co-innovació, feina de tothom; Co-innovació al món educatiu, i Co-innovació, urbanisme i smart cities a l'AMB. 

La ciutat acollirà demà, a Can Xic, una de les jornades en la qual es tractaran dos d'aquests eixos temàtics, el de la co-innovació al món educatiu i en l'àmbit de les smart cities. El matí està reservat per tractar els temes educatius, amb la participació, entre d’altres, de Jordi Freixenet, de la Universitat de Girona (UdG), qui parlarà d''Inventors 4 change', una iniciativa d'un grup interdisciplinari d'investigadors dedicats a dissenyar i desenvolupar experiències que combinen Ciència, Tecnologia i Art per tal de fomentar la creativitat, el pensament crític i el treball en equip entre infants i joves de comunitats desfavorides. Un altre moment destacat serà la taula rodona 'Experiències d'innovació educativa al Baix Llobregat', en les quals participaran escoles, instituts i altres entitats de la comarca. 

Per la tarda serà el torn de parlar d'smart cities, per a la qual cosa hi haurà la presència del gerent de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Ramón Torra Xicoy; la responsable de Smart Cities de l'AMB, Marta Continente, el responsable de Smart Cities a IBM, Francisco Romero Gamarra, o el director de Serveis de l'Àrea de Planificació Territorial de l'Ajuntament de Viladecans, Emili Galisteo, entre d'altres. 

Comentaris

  • Jesus | 21-10-15 12:29

    ricard1984Perf2 en serio creus que an estudiat un pjetocre com aquest en tans poc temps? jo crec que una decissif3 d'aquestes no es pot pendre d'avui per deme0. No creus que si sigues tan beneficios ja algun paeds d'Europa hagues creat algu semblant a las Vegas? Potser es que no es tan beneficios per el pais sinf3 per el propietari d'aquest pjetocre segueixo pensnat que Espaf1a a de buscar altres linies de creixement i olvidar-se del tocho-turisme que ja o an explotat suficient En punta Cana tambe9 esta ple de resorts, hoteles, casinos i abunda el turisme, perf2 la gent d'alla passa gana . que tal si apostem com Alemania per la innovacif3? Obrim les portes i baixem-nos els pantalons a empresas que creen algo nuevo .Pero bueno SPAIN is different XD

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org