Tornar
  • 2 comentari(s)
15.01.2016

Arriba la Festa Major d'Hivern a Viladecans

Una projecció audiovisual sobre l’històric edifici de Can Modolell, entre les novetats del programa

Viladecans viurà la seva Festa Major d’Hivern al voltant de la festivitat local del 20 de gener, dia de Sant Sebastià–copatró de la ciutat–, amb prop d’una vintena d’activitats organitzades per les entitats culturals i esportives i per l’Ajuntament.

Entre les novetats hi ha programada una projecció audiovisual sobre la història de l’emblemàtic edifici de Can Modolell, seu de l’Ajuntament, que ha arranjat recentment la façana. També, la Coordinadora d’Entitats del Mamut estrena el joc ‘Coneixes Viladecans?’ i tota una jornada d’activitats prèvia a la ja tradicional Nit del Mamut, en què la bèstia festiva recorrerà el Barri Antic enmig d’una comitiva de torxes.

Altres estrenes són el concert músic-coral ‘El Rei Lleó’, organitzat per la Coral La Lira; la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Dies de lluita. La mirada d’en Jaume Muns’, sobre les manifestacions ciutadanes en la dècada dels anys 70 del segle passat, que organitza el Museu de Viladecans; i un concert de rock hardcore al Centre de joves Can Xic, amb els grups Hot Child, Animal Farm i 24 Ideas.

A la cita no hi faltaran activitats que ja són un clàssic com el Concert Coral de Festa Major, del Cor Som i Serem, que arriba a la 19a edició; el Gran Premi de Marxa, que el Club Atletisme Viladecans organitza per 24a vegada i la visita als edificis històrics que guia el Museu de Viladecans. Però també es consolida una activitat estrenada el 2015: el Narracans, el festival de narració oral de Viladecans, que comptarà amb una sessió infantil i una altra per a adults. L’activitat està organitzada per l’Associació de Narradores i Narradors de Catalunya, l’entitat El Megaphon i l’Ajuntament i comptarà amb set contacontes catalans.

Comentaris

  • CatsnamesHing | 03-02-17 23:27

    Found cat didn't know what to call it. Found here boy cat names http://allcatsnames.com/boy-cat-names full list of names for cats.

  • Cinderella | 02-05-16 15:16

    Geez, that's unlabievelbe. Kudos and such.

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org