Tornar
  • 1 comentari(s)
19.12.2014

Prèvia esportiva del cap de setmana

Última jornada abans de la parada de Nadal

La UD Viladecans, que la jornada passada va perdre i va entrar per primer cop en zona de descens aquesta temporada, s’enfrontarà a casa amb la Rapitenca, vuitena al grup 2 de Primera Catalana.

Per la seva part, el Sector Montserratina que ha encadenat tres victòries consecutives i ara és onzè al grup 8 de Tercera Catalana, visitarà el camp del Corbera, vuitè a la taula.

En bàsquet, el CB Viladecans, desè al seu grup de prèvia de Catalunya, visitarà la pista del dotzè classificat, El Vendrell.

Finalment, les noies de l’Unilever Viladecans, quartes al seu grup de prèvia de Copa Catalunya, rebran la visita del Bencriada, cuer a la classificació.

Comentaris

  • Lois | 22-07-16 03:18

    When I saw this I just went ὖdamn girl” haha. It’s that good. I love the monochrome take in different shades. Probably the best nyfw outfit I’ve seen so far and just a favorite outfit in general; it’s really truly perfect Sabrina!

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org