Tornar
  • 1 comentari(s)
09.10.2015

Prèvia esportiva del cap de setmana

Aquest cap de setmana partits de futbol i bàsquet a la ciutat

La UD Viladecans, que porta tres jornades sense guanyar i ja és tretzè al grup 2 de Primera Catalana, rep la visita de l’Igualada, desè a la taula. El partit es jugarà dissabte a les 18 h al Municipal Nou.

D’altra banda, el Sector Montserratina, que encara no ha perdut cap partit i és líder al grup 8 de Tercera Catalana, rebrà dissabte a les 17.30 h al Municipal de la Torre-roja la visita del Castelldefels, sisè classificat.

Per la seva part, la UD Viladecans B, que encara no ha guanyat cap partit aquesta temporada i es troba a la penúltima posició al grup 8 de Tercera Catalana, visita el camp de la Pª Rec. Sant Feliu, cinquè classificat.

En bàsquet, el CB Viladecans, que ha fet una molt bon inici de temporada sumant tres victòries i compartint lideratge al grup 1 de la prèvia de Copa Catalunya jugarà al Podium Joan Masgrau amb el Reus, vuitè a la taula. El partit es disputarà dissabte a partir de les 17.45 h.

Finalment, segon partit a casa de les noies de l’Unilever Viladecans que de moment no coneixen la derrota. El partit es jugarà dissabte a les 18 hores a l’Atrium.

Comentaris

  • Vukani | 29-11-15 02:34

    Moi aussi j'en ai fait du streetsurfing(moi j'appellais ca stkwateere).au debut je fesais ca mais avec un velo et quelqu'un qui pedale.C'e9tait assez fatiguant(j'avais pas le permis).Et puis mon grand pe8re m'a file9 sont vieux solex et la c'e9tait de la balle!a donf sur les parkings.Et de8s que j'ai eu mon permis on a fait ca avec une voiture,avec quelqu'un a l'arrie8re qui gueule la vitesse:-53km/h!!!! ..54km/h!!-arreate d'accelerer!ca va trop vite!et puis je suis vite passe9 un quelque chose de plus marrant:le Kite!

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org