Tornar
  • No hi ha comentaris
12.05.2015

Resultats esportius del cap de setmana

Només el Sector Montserratina es va emportar la victòria aquest cap de setmana

La UD Viladecans va sumar un empat (1-1)a casa amb la UE Sant Ildefons de Cornellà en un partit que perdia des del minut 18’ i que un gol de Montoya al 43’ va igualar el resultat. Ara l’equip és novè i pràcticament s’assegura la permanència.

Per la seva part, el Sector Montserratina es va emportar els tres punts amb dos gols a les acaballes del partit (2-4) i que trenca una dinàmica de quatre derrotes consecutives. Ara l’equip es manté a la novena posició a la taula del grup 8 de Tercera Catalana.

En bàsquet, derrota del CB Viladecans (73-80) en el darrer partit de la fase regular que fa perdre als viladecanencs el factor pista en la fase per la permanència.

D’altra banda, doble derrota del CB Viladecans  (5-1, 11-1) en el camp del líder, el Tenerife Marlins, que manté una jornada més, a l’equip viladecanenc a la cua de la classificació.

Tampoc van tenir sort les noies del softbol  CB Viladecans, que en la primera jornada de la fase de permanència a la categoria de División de Honor del Softbol nacional van patir una doble derrota (1-0,11-8).

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org