Tornar
  • No hi ha comentaris
16.04.2015

Els esports del cap de setmana

Futbol, bàsquet i beisbol aquest cap de setmana a la ciutat

Aquest cap de setmana, la Unión Deportiva, que va caure a l’onzena posició al grup 2 de Primera Catalana la jornada passada, visita el camp del CF Lleida, dotzè classificat.

Per la seva part, el Sector Montserratina, setè al grup 8 de Tercera Catalana rebrà dissabte a partir de les 17.30 h la visita de la UE Torrelles, segon a la taula.

D’altra banda, bona oportunitat de sumar punts pel CB Viladecans de bàsquet que rebran dissabte a les 19.15 h la visita de l’UE Horta, cuer del grup 2 de la prèvia de Copa Catalunya.

En bàsquet femení, l’Unilever Viladecans, novè al grup 3 de la segona fase de la Copa Catalunya, visita la pista del Cerdanyola, setè a la taula.

Quant al beisbol, el CB Viladecans s’enfronta a casa amb el San Inazio que tan sols ha aconseguit una victòria en les dues jornades disputades igual que els viladecanencs. Els partits es disputaran dissabte a partir de les 18 hores i diumenge a les 10.30 hores al municipal de Beisbol.

Finalment, les noies del CB Viladecans, terceres al grup B de la Liga Nacional de Sófbol División de Honor, visiten el camp del líder el Sant Boi.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org