Tornar
  • No hi ha comentaris
04.12.2014

El web municipal de Viladecans guardonat per la seva qualitat i transparència

La ciutat ha rebut aquesta distinció juntament amb altres 76 poblacions del país

Viladecans.cat rebrà el proper 22 d desembre el Segell Infotransparència, una distinció creada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona, per la seva qualitat i transparència.

Per avaluar les webs municipals, el LPCCP formula una bateria de 41 preguntes per tal d’esbrinar si el web ofereix informació sobre quatre qüestions bàsiques: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com informen de la gestió i quines eines ofereixen per a la participació ciutadana.

Amb els resultats obtinguts, els webs municipals obtenen diferents graus de certificació; així les que obtenen una puntuació superior al 75 % reben el Segell de certificació; les que tenen un 70 % de puntuació reben una Menció, i per aquelles que només arriben a un 60%, se'ls concedeix un Reconeixement.

La primera edició d'aquest Segell Infoparticipa es va fer el mes de març passat i només es van concedir 48 guardons. Enguany, els municipis han treballat per millorar la seva imatge a la xarxa i han estat distingits 77 municipis de Catalunya, entre ells Viladecans, que ha obtingut el Segell de Certificació amb una puntuació del 95%.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org