Tornar
  • No hi ha comentaris
29.10.2015

Viladecans participa en la campanya ‘Ajuda’ls’ de recollida de roba d'abric per als refugiats

El Centre Cultural Sant Joan, al carrer Pare Artigas, 2 serà el punt de recollida i restarà obert els dies 2, 3 i 4 de novembre de 17 a 19 h

La iniciativa ‘Catalunya amb els refugiats’, que agrupa a cinc federacions d’entitats catalanes i a més d’un centenar d’associacions socials, culturals i ONG de Barcelona i poblacions veïnes, ha engegat una campanya urgent de recollida de roba d’abric i mantes destinada als milers de refugiats sirians i afganesos que fugen de la guerra als seus països i que es troben a les fronteres de Eslovènia, Croàcia i Sèrbia.

Viladecans participarà en aquesta campanya a través de l’associació ‘Veïns solidaris de Viladecans’ que recollirà material prefereiblement nou o seminou com ara mantes, sacs de dormir, tendes de campanya roba d’abric i botes tant per a adults com per a nens.

El punt de recollida a Viladecans serà el Centre Cultural Sant Joan, del carrer Pare Artigas, 2, i estarà obert del 2 al 4 de novembre de 17 a 19 h.

L’operació d’urgència ‘Catalunya amb els refugiats’ preveu que en un parell de setmanes es puguin recollir al voltant de 70.000 kg de material per omplir dos tràilers que seran enviats a la frontera d’Eslovènia amb Croàcia on seran repartits per les ONG’s que treballen sobre el terreny.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org