Tornar
  • No hi ha comentaris
03.07.2015

Arriba la 26a Edició del Festival de Teatre i animació ‘al Carrer’ de Viladecans

Més de 80 espectacles ompliran des d’avui fins diumenge els carrers de la ciutat

Viladecans es tornarà a convertir en un escenari obert els dies 3, 4 i 5 de juliol amb el Festival de Teatre Al Carrer. En la seva 26a edició una quarantena de companyies, entre elles 4 de Viladecans, oferiran 80 espectacles en diferents disciplines.

D’entre aquestes propostes destaquen el Sirqus Alfon amb una modalitat de circ diferent i original. També el cabaret de The Chanclettes i la pirotècnia dels francesos Karnavires són dos dels espectacles protagonistes de la programació.

Adrián Conde obre l’oferta de circ i animació amb un toc d’humor que també es deixarà notar a les propostes de Malabreikers, The Funes Troup i Ricky el professor de tennis. Les acrobàcies més originals arribaran de la mà d’Acrobarouf i Afro Jungle Jeegs.

La música també serà presente al festival amb la marxa de la Sidral Bass Band. El ritme per als més petits anirà a càrrec de Reggae per Xics i Teatre Nu. El públic familiar tindrà molts més espectacles entre els que triar com ara Efímer, que torna a la ciutat amb uns dinosaures de drap que passejaran pel carrer del Doctor Reig i la Rambla Modolell.

La màgia d’Ola Muchin i Marta de Marte i els contes de la Guilla Teatre són només algunes de les propostes pensades per als més petits. El teatre de carrer vindrà de la mà de Teatro Necessario i la seva recreació de l’activitat d’un barberia. La companyia Obskené oferirà una versió del clàssic de Lope de Vega, ‘Fuenteovejuna’ i els Iron Skulls demostraran en què consisteix la dansa experimental.

La companyia del foc tancarà el festival diumenge amb un espectacle de pirotècnia i música.

Enllaços

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org