Tornar
  • 1 comentari(s)
08.01.2010

Diumenge s’inaugura el parc de Can Ginestar

El parc de 14.000 metres quadrats s’ha finançat amb el Fons Estatal d'Inversió Local

Aquest diumenge a les 11:30 hores l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, inaugurarà el Parc de Can Xic, un espai de bosc recuperat per a la ciutat en el que s’han invertit 1,8 milions d’euros del Fons Estatal d'Inversió Local. L’espai boscos comprés entre els carrers del Salze, del Pi , del Roure i l’avinguda Roureda conegut com Can Ginestar per la masia que s’hi ubica serà a partir d’aquest diumenge un nou parc per a la ciutat gràcies a les obres finançades amb els fons FEIL (Fons Estatal d'Inversió Local).

Les obres han consistit en l’adequació dels voltants del parc per tal de donar seguretat als talussos ja que es tracte d’una zona elevada, millorant l’impacte visual i es construiran les voreres que hi manquen.

L’accés al parc es farà a través de cinc punts: dos des de l’avinguda Roureda i un altre des del carrer del Salze on s’accedeix a la zona boscosa. Els altres dos accessos son pel carrer del Roure, amb les cantonades amb els carrers del Pi i del Salze i es dirigeixen cap a la zona de jocs infantils i d’estada.

El parc, que compta majoritàriament amb espècies arbòries d’alzina i pi blanc, però que també té altres arbres singulars com un roure martinenc de dotze metres d’alçada, preserva la zona boscosa incorporant recorreguts per als vianants respectant els elements vegetals i les seves arrels. Les actuacions s’han fet respectant al màxim l’entorn conservant els camins existents i delimitant-los amb elements naturals. El parc esta dotat d’ il·luminació de baixa intensitat, s’han instal·lat bancs i papereres, i s’ha incorporat una àrea d’esbarjo per a nens. A més s’ha millorat el paisatge de la zona amb el soterrament de dues línies elèctriques que travessaven el parc.

En una segona fase es transformarà la masia de Can Ginestar que es convertirà en un centre cívic per al barri i es construirà una zona d’equipaments esportius en la línia del que s’està fent a la Torre Roja seguint el model de l’Atrium.

Comentaris

  • Precious | 02-05-16 15:49

    I love these arlestic. How many words can a wordsmith smith?

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org