Tornar
  • No hi ha comentaris
08.01.2010

Prèvia esportiva del cap de setmana

El Mil·lenium Sport Viladecans organitza dissabte un torneig solidari

Els equips de la ciutat tornen aquest cap de setmana a la competició després del parèntesi de les vacances de Nadal. El CB Viladecans – Sant Gabriel obrirà la jornada enfrontant-se al Diar Reus Ploms,  dissabte a les 19 hores al Pavelló del Centre .

Diumenge serà el torn de la resta dels equips de la ciutat. A les 12 hores la UD Viladecans de futbol s’enfrontarà al CF Mollerusa a l’Estadi Municipal de futbol. A la mateixa hora, però al  Poliesportiu Municipal del Centre, el CV Viladecans de voleibol femení s’enfrontarà al CV Sant Cugat. Per la seva part el BF Viladecans de bàsquet femení començarà l’any jugant a Terrassa amb el CN Terrassa Data Center. Finalment el Mil·lenium Sport Viladecans de futbol sala jugarà diumenge a casa amb el CFS Molins 99.

D’altra banda, aquest dissabte el Mil·lenium Sport Viladecans organitza un torneig  solidari de 12 hores de futbol sala per recaptar fons destinats als nens de l’Equador. El torneig es disputarà a partir de les deu del matí al Pavelló de la Immaculada de Gavà (c/ Riera de les Parets, 22) i part de la recaptació aconseguida anirà destina a la ONG Carumanda amb seu a Gavà i que te, entre d’altres, un projecte de beques d’estudi a l’Equador.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org