Tornar
  • 1 comentari(s)
05.02.2016

Cap de setmana de Carnaval

La Rua, dissabte a la tarda i el Ball de la Tornaboda, diumenge al matí, activitats destacades.

Viladecans viurà un any més, la multitudinària Gran Rua de Carnestoltes dissabte a partir de les sis de la tarda, amb més de 2.500 participants d’entitats locals i uns quants milers més de ciutadans que no voldran perdre’s la desfilada del Rei Carnestoltes i el seu seguici al seu pas pels carrers de la ciutat. Un total de 20 grups posaran color a la celebració, amb un nivell molt alt tant a les disfresses com a les coreografies de ball.

El recorregut de la rua del rei més boig s’iniciarà al lloc habitual, l’avinguda de Llorenç Puig, i continuarà pel carrer de Santa Teresa, la rambla Modolell, l’avinguda de la Generalitat, la plaça de la Vila, el carrer de Jaume Abril, la plaça de les Palmeres i l’avinguda de Josep Tarradellas. El final de la desfilada també serà al lloc de costum, el parc del Torrent Ballester, on se celebrarà el lliurament de premis del concurs anual de carrosses i comparses.

Participen en la gran desfilada de disfresses del municipi les següents entitats ciutadanes: les AMPA dels centres educatius Marta Mata, El Garrofer, Germans Amat Targa, Teide, Miquel Martí i Pol, Sant Gabriel, Montserratina, Pau Casals, Sagrada Família, Goar, Doctor Trueta i Can Palmer, l’Associació de Balls de Saló de Viladecans, el Centre d’Esplai Llumvi, Associació de disminuïts físics i psíquics de Viladecans (ASDIVI), l’Escola Rugby Sales Viladecans, el Club Rítmica La Unión i l’Esplai L’Espiga.

Altres activitats organitzades al voltant del Carnestoltes són el Ball de Carnestoltes, amb concurs de disfresses individual, per parelles i col·lectiu (dissabte 6, a les 23 hores, a Cúbic), organitzada per l’Associació de Balls de Saló, i el Ball de la Tornaboda, que enguany commemora el seu 30è aniversari amb la participació de parelles de dansaires de les tres dècades (diumenge 7, a les 11.30 hores, des de la plaça de la Vila; clausura de les ballades, amb animació infantil, a les 12.30 hores, també a la plaça de la Vila). Tancarà la celebració la desfilada d’enterrament, Crema del Rei i sardinada popular (dimecres 10, a les 20 hores, als jardins de Magdalena Modolell), organitzada per Diables de Viladecans.

Comentaris

  • Earthwind | 02-05-16 15:19

    The voice of raiyanolitt! Good to hear from you.

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org