Tornar
  • No hi ha comentaris
20.03.2015

Els esports del cap de setmna

Les noies del CB Viladecans de softbol juguen el segon partit de la lliga 2015 a casa

La Unión Deportiva, que porta quatre jornades consecutives sense guanyar i ha caigut a l’onzena posició a la taula rebrà diumenge al Municipal Nou la visita del Juventud 25 de septiembre, quinzè classificat. El partit començarà a les 12 h.

Per la seva part, el Sector Montserratina, setè al grup 8 de Tercera Catalana visitarà el camp del Pallejà, quinzè a la taula.

En bàsquet, el CB Viladecans, catorzè al seu grup de la prèvia de Copa Catalunya visitarà la pista del desè classificat, el Ramon Llull.

D’altra banda, les noies de l’Unilever Viladecans, vuitenes al grup 3 de Copa Catalunya, visiten la pista del Platges Mataró, sisè classificat.

Finalment, les noies del CB Viladecans s’estrenen a casa en la present edició de la lliga amb el CBS Sant Boi després de sumar una victòria en la primera jornada amb el Projecte Softball Gavanenc. Diumenge es jugaran els dos partits a l'Estadi Municipal de Beisbol i Softbol a partir deles 11 h

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org