Tornar
  • No hi ha comentaris
08.05.2015

La 5a Fira Tapa dona el tret de sortida a la Ruta de la Tapa 2015

Del 9 al 31 de maig tindrà lloc la Ruta de la Tapa de Viladecans.

Aquest vespre el Cubic acollirà una nova edició de la Fira de la Tapa, la trobada gastronòmica organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Viladecans per reivindicar el producte del Baix Llobregat, del seu Parc Agrari i dels productors d’aliments de la zona.

A més, del 9 al 31 de maig tindrà lloc la Ruta de la Tapa de Viladecans i, del 13 al 17 de maig, les Jornades Gastronòmiques, en el marc de la tradicional Fira de Sant Isidre.

Un total de 23 establiments participen cadascun d’ells una tapa de creació pròpia, lligada a productes de proximitat. Les tapes participants les podran tastar 1.200 persones que podran accedir-hi comprant un tiquet que inclou la degustació de cinc tapes, quatre begudes, dues postres i un cafè.

Les tapes també es podran tastar a cadascun dels establiments participants en la 6a Ruta de la Tapa de Viladecans, a un preu de tres euros conjuntament amb una beguda. Aquells que tastin nou tapes i segellin el Passaport de la Ruta a cada establiment podran participar en el sorteig d’un regal, a més de participar en la votació popular per escollir la millor tapa.

La iniciativa, que sempre ha apostat per les noves tecnologies com a eina de difusió, promou enguany que les persones participants facin servir a través de les seves xarxes socials l’aplicació Periscope, per fer vídeos en directe per donar a conèixer com segueixen la Ruta.

Per complementar aquestes propostes lúdiques, el Gremi d’Hostaleria també organitza a l’edifici firal Cúbic les Jornades Gastronòmiques –en el marc de la 45a Fira de Sant Isidre– amb activitats adreçades a professionals del sector de l’hostaleria, o bé al públic en general. Totes elles amb els productes de proximitat com un dels ingredients bàsics. Així, s’hi fan una jamgastronòmica d’improvisació culinària per a cuiners (dijous 14 de maig, a les 18 h), una conferència sobre la cuina amb flors comestibles (dissabte 16 de maig, a les 18 h), un concurs de fer allioli (dissabte 16, a les 12 h), un showcooking de propostes culinàries multidisciplinars centrades en els fideus (diumenge 17, a les 11 h) i una trobada d’improvisació gastronòmica en equips formats per gent gran i joves (diumenge 17, a les 18 h). Les inscripcions es poden realitzar a través del correu electrònic firadeviladecans@expogestió.com.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org