Tornar
  • No hi ha comentaris
04.01.2010

Els reis d’Orient arriben a l’Atrium Viladecans

La cavalcada s’iniciarà a les 18:30 hores

L’Atrium acollirà aquesta tarda a les 18:30 hores l’arribada de ses majestats els reis d’Orient a la ciutat de Viladecans. Els reis Melcior, Gaspar i Baltasar seran rebuts per el batlle de la ciutat Carles Ruiz que els farà entrega de la clau màgica de la ciutat per a que puguin entrar a llars dels viladecanencs  i deixar els regals que els nens i nenes de la ciutat els han demanat en les seves cartes.

A continuació s’iniciarà la cavalcada dels Reis d’Orient a l’Avinguda Josep Tarradellas, continuarà per els carrers Angel Araño, Carretera de Barcelona, Plaça de la Vila, Jaume Abril i finalitzarà a l’Atrium on serà la darrera oportunitat per a que els nens i nenes que no ho hagin fet lliurin la seva carta directament als reis. En cas de que la pluja no permetés la realització de la cavalcada els reis recollirien les cartes al vestíbul de l’Atrium Viladecans.

Podeu consultar el recorregut de la cavalcada 2010 aquí.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org