Tornar
  • No hi ha comentaris
26.01.2015

L’ajuntament de Viladecans rep un premi a la bona gestió digital

El premi valora l'esforç municipal per implantar l'administració oberta

L’Ajuntament de Viladecans ha rebut un dels guardons a la bona gestió digital municipal, dins de la categoria d’ajuntaments de ciutats de més de 50.000 habitants, de la primera edició dels Premis Administració Oberta. Va recollir el premi el tinent d’alcalde d’Economia i Avaluació, Pere Gutiérrez, de mans del secretari general del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat, Lluís Bertran.

Els premis del Consorci AOC reconeixen l’esforç dut a terme pels ajuntaments catalans en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses. Se n’han concedit en funció a l’avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l’esmentat consorci. Viladecans va obtenir la segona puntuació més alta, per darrere de Terrassa i per davant El Prat de Llobregat, Mollet del Vallès, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Mataró, Manresa i Reus.

Aquest document recull, entre d’altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu electrònica i tauler electrònic d’edictes; si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques, o bé, si l’ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.

L’acte del lliurament de premis va tenir lloc ahir dijous dins del 1r Congrés de Govern Digital, celebrat els dies 21 i 22 de gener al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona i organitzat per la Generalitat i l’AOC, amb la col·laboració d’altres administracions públiques catalanes i el patrocini de diverses empreses.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org