Tornar
  • No hi ha comentaris
18.03.2015

Taller de manteniment de ‘bicis’ aquest dissabte a Viladecans Repara

Entre les 10,30 i les 13 hores s’ensenyarà a fer manteniment i petites reparacions

Aquest dissabte a partir de les 10.30 h l’espai Viladecans Repara ofereix un taller gratuït per aprendre a fer el manteniment de la nostra bicicleta.

En el taller s’ensenyarà a fer petites reparacions com ara substituir una càmera i arreglar una punxada, substituir les pastilles de fre i regular-les, etc.

Si esteu interessats a participar d’aquest taller cal omplir una inscripció  i portar la vostra bicicleta.

L’espai Viladecans Repara ofereix tallers i altres activitats gratuïtes per aprendre a reparar o restaurar mobles, electrodomèstics, bicicletes, etc. També disposa d’un servei d'assessorament en la reparació que es fa cada divendres, de 16 a 19 hores. Un especialista atén dubtes i facilita les eines per solucionar problemes en petits i grans electrodomèstics, ordinadors o bicicletes, així com en fontaneria, electricitat o fusteria. Aquest servei és gratuït i no requereix inscripció prèvia.

Aquest servei es troba a dins del recinte de la Deixalleria Municipal al carrer de l’Agricultura, 72; funciona en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del seu programa de prevenció de residus Reparat millor que Nou.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org