Tornar
  • No hi ha comentaris
10.02.2015

Resultats esportius del cap de setmana

Cap de setmana rodó pels equips de la ciutat

Cinquena victòria consecutiva de la UD Viladecans (2-0) amb l'Amacelles. Amb aquest triomf, l'equip blanc-i-vermell puja a la cinquena posició al grup 2 de Primera Catalana empatat a punts amb la UE Sant Ildefons de Cornellà.

Per la sevapart, el Sector Montserratina es va emportar la victòria (4-3) amb la UE Castelldefels, en un partit en què va començar perdent al minut 2’ però que va remuntar i sempre va anar per davant del marcador establint el definitiu 4-3 al minut 85’. Amb aquest resultat l’equip se situa a la setena posició del grup 8 de Tercera Catalana.

En bàsquet, el CB Viladecans trenca una ratxa de derrotes (67 - 70) amb el CC Badalona i es col·loca a la tretzena posició al seu grup de la prèvia de la Copa Catalunya fora dels llocs de descens.

Finalment, les noies de l’Unilever Viladecans  van gunayar (58 - 43) el seu partit amb el Petropinto Sant Fruitós i se situen a la cinquena posició del seu grup de prèvia de Copa Catalunya.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org