Tornar
  • No hi ha comentaris
25.09.2015

Prèvia esportiva del cap de setmana

Diumenge, primer partit de l'Unilever Viladecans de bàsquet femení a Primera Catalana

La UD Viladecans, sisè al grup 2 de Primera Catalana rebrà la visita del Lleida, quinzè a la taula. El partit es jugarà dissabte a les 18 h al Municipal Nou.

Per la seva part, el Sector Montserratina, que ha fet un molt bon inici de temporada i compateix el lideratge al grup 8 de Tercera Catalana amb el CF Ciudad Cooperativa, rebrà dissabte al Municipal de la Torre-roja la visita de l’Olesa de Montserrat, setè a la taula. El partit es disputarà a les 17.30 h.

D’altra bnada, el filial de la UD Viladecans, que ha abandonat la cua de la classificació al grup 8 de Tercera Catalana, visitarà el camp del Pallejà, desè classificat.

En bàsquet, primer partit oficial a casa i al nou pavelló Podium Joan Masgrau del CB Viladecans aquesta temporada. L’equip, que va sumar una victòria en el seu desplaçament la setmana passada rebrà la visita de l’Esparreguera. El partit es jugarà a partir de les 17.45 h.

Finalment, aquest cap de setmana comença el campionat per les noies de l’Unilever Viladecans que enguany han baixat de categoria i juguen a Primera Catalana. El partit es disputarà dissabte a les 18 h al pavelló de l'Atrium Viladecans.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org