Tornar
  • No hi ha comentaris
14.05.2015

Arriba la de 45a edició de La Fira de Sant Isidre i la 14a Mostra d’Entitats

El parc de la Marina serà el punt de trobada de tots els viladecanencs el cap de setmana

Aquest cap de setmana el parc de la Marina acollirà l’aparador de l’activitat econòmica i social de la ciutat amb un programa farcit de propostes per a tots els gustos i totes les edats.

Un any més, la Cooperativa Agrícola de Viladecans organitza el tradicional concurs de paneres i una nova edició del Mercat de Pagès i dels tallers de l’hort, plantes aromàtiques i arbres fruiters que busquen apropar el camp a les famílies. Per altra banda, com ja és tradició, se sorteja una panera entre els qui omplin la butlleta de participació.

L’estand municipal es centrarà en l’educació fent especial incidència en la participació de les famílies i en la innovació com a elements que mouen aquest repte tan important per a la societat.

Així, hi haurà diferents espais recreant una escola, una biblioteca o una llar per valorar les experiències que la ciutat està impulsant en l’àmbit educatiu. Hi haurà demostracions amb la participació de centres educatius, i també s’hi organitzaran tallers perquè els infants i joves i les seves famílies gaudeixin amb propostes entretingudes i educatives alhora.

Quant al comerç, hi haurà una passarel·la amb desfilades de les botigues de moda amb un espai especial dedicat als nuvis, on es faran exhibicions de vestits de cerimònia. També hi haurà un espai de Moda i complements; l’espai dels nens, que s’estrena i comptarà amb l’animació de personatges del film ‘Frozen’, amb els quals els petits es podran fer fotos.

D’altra banda, la Xarxa Comercial de Viladecans reforça la seva campanya ‘Jo també compro a Viladecans’ i presentarà la nova targeta de fidelització del comerç local, Comerç Viladecans Shop & Experience, i ofereix a les persones que se la facin –de manera gratuïta– la participació en el sorteig d’un creuer.

L’hostaleria també se segueix consolidant en aquesta trobada i, en col·laboració amb els Mercats Municipals i la Cooperativa Agrícola, repeteix amb el Concurs d’Allioli, a més d’organitzar un showcooking al voltant de la cuina del fideu i una xerrada sobre l’ús culinari de les flors.

Per la seva banda, el Consorci dels Espais Naturals del Delta serà present a la fira amb l’espai ‘Descobreix el Remolar, un tresor a casa teva’, per donar a conèixer aquest espai natural del municipi.

Quant a la Fira d’Entitats, aquesta edició comptarà amb més de 50 estands on les associacions locals exposaran la seva activitat. A més, s’hi organitzaran més de mig centenar d’activitats, entre les quals repeteix el Repte de Sant Isidre, després de l’èxit del dominó humà de l’any passat –amb més de 1.200 participants–. El nou repte per a aquesta edició, al qual ja s’han inscrit unes 1.200 persones, és aconseguir una abraçada multitudinària en parella de deu segons, a la recerca d'un nou rècord nacional amb 1.500 persones.

S’estrenen a la Mostra una jam gastronòmica intergeneracional i una gimcana familiar, per a la qual s’han de fer les inscripcions prèviament al 93 659 14 56 o ateneupicasso@viladecans.cat i que sortejarà un lot de regals entre els equips que superin el circuit de proves.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org