Tornar
  • No hi ha comentaris
17.03.2015

Atrium Viladecans estrena ‘Vilafranca, un dinar de Festa Major’

L'obra es podrà veure divendres i dissabte a les 21 h i diumenge a les 19 h

En el marc de la seva gira catalana, arriba a l’Atrium Viladecans Vilafranca, un dinar de Festa Major, la tercera i última part de la Trilogia sobre la identitat catalana de Jordi Casanovas. Es tracta de la primera producció teatral de gran format impulsada per sis sales municipals del país sota la marca Els Teatres Amics: el Teatre Atlàntida de Vic, l’Atrium Viladecans, el Kursaal de Manresa, el Teatre-Auditori Sant Cugat i el Teatre Auditori de Granollers. Es podrà veure en tres funcions els dies 20, 21 i 22 de març.

Vilafranca, un dinar de Festa Major és la tercera i última part de la Trilogia sobre la identitat catalana de Jordi Casanovas, que l’autor va iniciar amb Una Història Catalana (Premi Butaca al Millor text 2009 i reestrenada a la Sala Gran del TNC el 2013) i continuada amb Pàtria (estrenada a El Canal i al Teatre Lliure l’octubre de 2012, guardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona 2012). Si bé en el primer muntatge la recerca d’aquesta identitat se situava en les fronteres físiques i mentals del país, i en la segona part la trama se centrava en el món de la política, l’art i la mitologia històrica, a Vilafranca la reflexió sobre la qüestió identitària se situa al nucli d’una família tradicional catalana, amb les seves contradiccions al voltant del que es creuen ser i el que realment són.

L’obra, està interpretada per Marta Angelat, David Bagés, Manel Barceló, Lluïsa Castell, Georgina Latre, Vicky Luengo, Àurea Márquez, Marc Rius, Manuel Veiga, David Vert i Anna Ycobalzeta; el muntatge compta amb una escenografia de Sebastià Brosa, il·luminació de David Bofarull i una banda sonora a càrrec de la formació Anna Roig i L’ombra de ton chien.

‘Vilafranca, un dinar de Festa Major’ es podrà veure a l’Atrium divendres i dissabte a les 21 hores i diumenge a les 19 hores. El preu de les entrades és de 20 €, 16 € compra anticipada.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org