Tornar
  • No hi ha comentaris
05.05.2010

‘El mamut de Viladecans’ guardonat a la IV edició dels premis "Cohesió Social i Compromís Cívic" de CCOO del Baix Llobregat

El projecte ha estat premiat amb un accèssit per el seu caràcter de cohesió entre entitats

El mamut de Viladecans

'El Mamut, un projecte engrescador'  ha estat guardonat amb un accèssit  a la quarta edició del premi  "Cohesió Social i Compromís Cívic" organitzat per  CC.OO del Baix Llobregat.

Els premi  "Cohesió Social i Compromís Cívic" de CCOO del Baix Llobregat esta adreçat a persones  vinculades a la comarca del Baix Llobregat i la seva temàtica comprèn temes socials, laborals, econòmiques, mediambientals, sociològiques, polítiques, culturals, científiques, etc. que es desenvolupin al  Baix Llobregat. La dotació del primer premi es de 3.000€ i dos accèssits de 500 €.

Mercè Soler, membre de la colla del Mamut s’ha mostrat molt satisfeta per aquest reconeixement ‘aquest premi ens anirà mol bé per fer realitat la bèstia, una bèstia que volem que faci créixer la participació, el sentit identitari de la ciutat, la imaginació, la creativitat, la cultura popular, el bon rotllo entre els veïns’.

El Mamut de Viladecans acull una sèrie d’entitats de la ciutat que treballen per revitalitzar la festa major de Viladecans amb la voluntat de fer-la més participativa, cohesionadora i multicultural.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org