Tornar
  • No hi ha comentaris
16.04.2015

L’Hospital de Viladecans tindrà més recursos mentre es facin les obres d’ampliació

El nou equipament està previst que sigui una realitat la primavera de 2019

El Conseller de Sanitat, Boi Ruiz s’ha compromès a incrementar el pressupost de l’Hospital de Viladecans mentre duri el procés d’ampliació de l’equipament per mantenir els mitjans humans i materials per garantir el seu bon funcionament. Aquest anunci s’ha fet en el marc de la reunió mantinguda amb l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez i l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz.

El conseller ha presentat el calendari d’actuacions del nou hospital que tindrà una superfície de 27.000 metres quadrats i 152 llits d'hospitalització, d'acord amb el nou pla funcional de l'equipament sanitari de referència pels municipis de Begues, Castelldefels, Gavà, Sant Climent i Viladecans. El projecte d'ampliació i reforma de l'equipament sanitari suposarà una inversió de 62 milions d'euros.

Segons el calendari d'ampliació i reforma de l'Hospital de Viladecans, la redacció del projecte executiu s'adjudicarà el pròxim mes de setembre i estarà enllestida a finals de 2016 per poder licitar l'obra a finals d'aquell mateix any. El termini d'execució està previst en 30 mesos, cosa que significa que el nou hospital de Viladecans seria una realitat durant la primavera-estiu de 2019.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org