Tornar
  • No hi ha comentaris
25.11.2015

Xa Edició de la Fira Medieval de Viladecans

Amb la fira arriba la tradicional encesa dels llums nadalencs

La Fira Medieval de Viladecans, que es farà del 27 al 29 de novembre al Barri Antic i l'Eixample, comptarà amb més recorregut i més activitats que en edicions anteriors per festejar el seu desè aniversari. A més, i com cada any, amb la fira arriba la tradicional encesa de llums nadalencs als carrers comercials.

Enguany, la fira creix pel carrer del Sol, allargant el recorregut fins a 1,1 quilòmetres, amb més parades de productes artesanals i de comerç local –que arribaran fins a gairebé dos centenars–, i enllaça els jardins de Magdalena Modolell amb el carrer de Sant Joan, dos dels principals punts on es desenvoluparan activitats lúdiques familiars. Per exemple, als jardins hi haurà un campament medieval, una recreació de cavallers templers, una granja per als més menuts, una taverna medieval, un domador d’oques, un carrusel medieval o un arquer.

En aquesta edició també s'hi incorporen altres espais com ara el Museu de Viladecans-Ca n'Amat, on es farà el taller gastronòmic ‘El secret de la dona de l’apotecari’, i la Torre del Baró, on tindrà lloc una recreació sobre com era la vida a l’època medieval. 

La fira l'organitza la Xarxa Comercial de Viladecans amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org