Tornar
  • No hi ha comentaris
06.10.2015

El Sector Montserratina continua líder al grup 8 de Tercera Catalana

Derrotes de la UD Viladecans i victòries del CB Viladecans i les noies de l'Unilever

La UD Viladecans es va avançar al marcador al minut 28’, però un gol a les acaballes de la primera part i dos més a la represa van acabar amb un Viladecans que cau a la tretzena posició al grup 2 de Primera Catalana.

Per la seva part, nova victòria (1-3) del Sector Montserratina que està fent una molt bona arrencada de temporada. L’equip porta cinc jornades consecutives sense perdre i continua compartint lideratge amb la Cope al grup 8 de Tercera Catalana.

En canvi, nova derrota a casa de la UD Viladecans B (2-3), un equip que només ha estat capaç de sumar un empat en les cinc jornades de campionat i que es manté a la cua del grup 8 de Tercera Catalana.

En bàsquet, victòria del CB Viladecans (42-55) que encara no coneix la derrota aquesta temporada i se situa líder al grup 1 de la Prèvia de Copa Catalunya.

Finalment, les noies de l’Unilever Viladecans sumen un nova victòria (52-64) i continuen al capdamunt de la taula del grup 2 de Primera Catalana.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org