Tornar
  • No hi ha comentaris
09.03.2015

L'Institut Oftalmològic Tres Torres ofereix revisions per frenar les malalties degeneratives de l’ull

Fins el proper divendres Viladecans acollirà la Campanya de Prevenció del Glaucoma i la Degeneració Macular

Fins el proper divendres, Viladecans acollirà la Campanya de Prevenció del Glaucoma i la Degeneració Macular, a càrrec de l’Institut Oftalmològic Tres Torres, amb el suport del departamento de Salut Pública de l’Ajuntament.

La iniciativa ofereix, de forma gratuïta, revisions per determinar si una persona pateix glaucoma o degeneració macular associada a l’edat. Les revisions es realitzen en una unitat mòbil instal·lada al passeig de la Marina, davant de l’ambulatori.

L’objectiu de la campanya és conscienciar la població sobre la necessitat de fer-se revisions oculars periòdiques i prevenir patologies amb una repercussió greu en la visió i, per tant, en l’autonomia personal. Entre els factors que es consideren de risc per patir aquestes malalties oculars estan tenir més de 40 anys, una elevada miopia, hipermetropia, hipertensió ocular, antecedents de familiars directes, diabetes i tractaments amb corticoides.

En la visita s’explora la graduació de la vista, la Pressió IntraOcular (PIO), l'agudesa visual, la superfície anterior de l'ull i es fa una prova de detecció de degeneració macular. Les visites van adreçades a la població que té més de 50 anys, tot i que també accepten persones d’edat inferior.

La Unitat Mòbil farà revisions gratuïtes davant del CAP Mas Font fins divendres de  de 9 a 14 i de 15 a 18 h.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org