Tornar
  • No hi ha comentaris
02.10.2015

Els esports del cap de setmana

La UD Viladecans B juga diumenge a les 18:30 h al Municipal Nou

La UD Viladecans, que ocupa la setena posició a la taula del grup 2 de Primera catalana, visitarà el camp del CF Suburense després d’empatar a casa la setmana passada.

Per la seva part, el Sector Montserratina que encapçala la taula del grup 8 de Tercera Catalana amb quatre victòries consecutives visita el camp del Molins de Rei.

D'altra banda, la UD Viladecans B, que només ha sumat un empat en les 4 jornades disputades fins ara, jugarà a casa amb la Pª Union D. Màlaga, setzè al grup 8 de Tercera Catalana. El partit es jugarà diumenge a les 18:30 h al Municipal Nou.

En bàsquet, tercera jornada de campionat al grup 2 de la fase prèvia de Copa Catalunya en la que el CB Viladecans, que ha guanyat els dos primers partits, visita la pista del AESEA de l’Hospitalet.

Finalment, les noies de l’Unilever Viladecans, que van sumar una victòria la setmana passada a casa, disputaran el segon partit de la temporada amb el CB El Morell.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org