Tornar
  • No hi ha comentaris
13.01.2015

Resultats esportius del cap de setmana

La UD Viladecans trenca la dinàmica de derrotes i surt de la promoció

La UD Viladecans trenca la dinàmica de derrotes i suma tres punts enfront del Mollerussa (0-3), ’un rival directe per evitar els llocs de descens. Amb aquest resultat, els blanc-i-vermells passen a ocupar la tretzena posició al grup 2 de Primera Catalana.

Per la seva part, el Sector va salvar un punt (2-2) en el darrer minut de partit amb la Pa. Recreativa Sant Feliu, gràcies a un penal transformat per Alberto Sanz. Amb aquest resultat, l’equip manté la ratxa de cinc jornades consecutives sense perdre i ocupa la novena posició al grup 8 de Tercera Catalana.

D’altra banda, els homes d’Alejandro Aroco van caure en el darrer segon en el partit (75-76) disputat a casa amb el líder el Lluïsos de Gràcia. Amb aquest resultat, l’equip ocupa la tretzena posició a la taula del grup 2 de Copa Catalunya.

Finalment, tercera victòria consecutiva de les noies de l’Unilever (60-64) amb el JET Terrassa. Ara l'equip manté la quarta posició a només quatre jornades per a la fi de la fase regular a Copa Catalunya.

Comentaris

    Cap comentari encara

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org