Tornar
  • 1 comentari(s)
27.03.2015

Els esports del cap de setmana

Comença la 'Liga Nacional de Béisbol'

Aquest cap de setmana, la Unión Deportiva, que la jornada passada va trencar la ratxa de quatre derrotes consecutives, visita diumenge a les 12 hores, el camp del segon classificat El Catllar.

Per la seva part, el Sector Montserratina, que va caure derrotat la setmana passada al camp del Pallejà, un dels equips de la part baixa de la taula, s’enfronta dissabte a les 17.30 h amb l’avant penúltim, el Incresa Atlético, al Municipal de la Torre-roja.

En bàsquet, el CB Viladecans tindrà una bona oportunitat per sumar punts a casa i intentar sortir de la part baixa de la taula en el partit que l’enfrontarà dissabte a les 19.15 hores amb el penúltim classificat, el Sant Andreu.

D’altra banda, les noies de l’Unilever Viladecans, penúltimes al seu grup de la Fase Final de Copa Catalunya, visitaran la pista del Gramenet, quart classificat.

Quant a softbol, les noies del CB Viladecans, que només han sumat una victòria en les dues jornades disputades, reben la visita de l’Orio que va derrotar la setmana passada al Projecte Softbol Gavanenc.

Finalment, aquesta setmana comença la competició de beisbol en la que el CB Viladecans rebrà la visita del Béisbol Navarra.

Comentaris

  • Aron | 26-12-15 16:29

    Siempre recordare9 a una amiga que deceda: mi ano este1 bien blqatuino y bien limpito. En Espaf1a somos unos reprimidos en general, la mayoreda de mis amigas no chupan pollas, mucho menos anos

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org