Tornar
  • 2 comentari(s)
07.01.2010

Avui comencen les rebaixes d’hivern

Les rebaixes duraran fins el proper 6 de març

La campanya de les rebaixes d’hivern arrenca avui amb uns descomptes entre el 40 i el 50% del preu habitual i en alguns casos podran arribar al 70%.

Les botigues de la ciutat llueixen des d’avui cartells anunciant les rebaixes que aquest any es preveuen més fluixes que en anys anteriors per efectes de la crisi, però que l’arribada sobtada del fred pot fer que augmentin les vendes.

Aquest any els efectes de la crisi econòmica s’han notat amb un descens de les vendes a la campanya de Nadal i ara es preveu que a la temporada de rebaixes també es notarà encara que el volum de vendes sigui més gran, l’efecte dels preus rebaixats farà que el volum de negoci sigui menor que en anteriors edicions.

A Viladecans l’agrupació de comerciants  Xarxa Comercial, que agrupa a una bona part dels les botigues de la ciutat, organitzarà el cap de setmana del 6-7de febrer una nova edició del ‘Firestoc’ al Cúbic. Aquest any es preveu la participació d’una cinquantena de botigues associades,  la majoria de roba i complements, que posaran a la venda  a bon preu els seus estocs de la temporada.

 

Comentaris

  • Kaylie | 02-05-16 15:39

    Wonderful exptinalaon of facts available here.

  • Greta | 21-10-15 14:05

    Home, tambe9 se pot recordar que el 98 se va terrue una gran release del Windows, o que faltava just una de8cada per un altre gran esdeveniment cultural: el Chiki Chiki.

AFEGIR COMENTARI

* Camp obligatoriImagen CAPTCHA para prevenir el uso abusivo
si no pots llegir la paraula correctament fes un clic aquí.
*
Canal Youtube Fundació Ciutat de Viladecans RSS Portal de Viladecans al Facebook Contactar

Fundació Ciutat de Viladecans. Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya núm. 1096 NIF G-61395547
Carrer Antiga Riera, 8 Viladecans BARCELONA (España) -- Telf. +34 93 647 00 55 Fax.+34 93 647 00 60 -- E-mail: fundvilal@fundacionviladecans.org